• image
  • image
  • image

Nieuwjaarskaart 2018

 

Gelukkig hebben we een kleine winterprik gehad enkele weken geleden en kon ik mijn foto maken voor de nieuwjaarskaart van 2018. 

Ik hoorde op de radio die maandagochtend dat het verkeer één grote chaos was in België en de mensen werden met aandrang geadviseerd om thuis te blijven. 

Dit was voor mij het sein om de weg op te gaan en het dichtstbijzijnde bos op te zoeken. Het was immers fel aan het sneeuwen en de sneeuw bleef mooi liggen op de takken. In die omstandigheden had ik niks te zoeken in de polders maar ik wist dat het bos nu sprookjesachtig kon zijn. 

Ik reed zeer voorzichtig naar Eeklo om een bezoek te brengen aan het Provinciaal domein het Leen. Toen ik de parking op reed kon mijn plezier niet op, ik was er alleen. Geen enkele auto en ook geen fietsen, het was de eerste keer in mijn leven dat ik helemaal alleen in het Leen was, met uitzondering van de boswachter natuurlijk. 

En het was iddyllisch, doordat de sneeuw mooi bleef liggen zelfs op de kleinste takken, was het bos als het ware één prachtige abstracte zwartwit tekening.

kaart 2018 ludolr 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen