• image
  • image
  • image

Buteo Photo Gear Ambassadeur

Met enige fierheid kan ik meedelen dat ik recentelijk ambassadeur geworden ben van Buteo Photo Gear. Buteo Photo Gear is the place to be om bijvoorbeeld een schuiltent te kopen. Niet alleen schuilhutten voor natuurfotografen zijn ter beschikking maar ook hoezen om het fotomateriaal te beschermen tegen regen of sneeuw, camouflagenetten en camouflagekleding, troleys en zakken om het materiaal te verplaatsen of te dragen en last but nog least bonenzakken of rijstzakken, flex shooter en stoelen. 

Als organisator van natuurfotoreizen in Bulgarije is het van groot belang om niet alleen te beschikken over een aantal vaste schuilhutten maar ook mobiele schuiltenten zijn noodzakelijk om de gasten zoveel mogelijk kansen te bieden. Als ambassadeur kan ik enkel maar zeggen hoe enthousiast ik ben over de kwalteit en de functionaliteit van de hutten. 

Op dit moment ben ik een nieuwe fotoplaats aan het voorbereiden om bulgaarse akkervogels als grauwe gors, zwartkopgors, ortolaan, zomertortel, balkankwik, te fotograferen nabij een klein plasje. Hiervoor is een laag standpunt noodzakelijk wat bij de medium en de grote schuiltenten geen probleem is vanwege een tweede opening die zeer laag zit.

Zelf ben ik niet zo aan selfies maar ter promotie van het materiaal dat de gasten deze lente zullen kunnen gebruken kon ik niet anders om deze foto te plaatsen. De 2 grote hutten zijn fotohutten telkens voor 2 personen, de kleine tent is een ligtent om met een extreem laag standpunt te fotograferen. 

www.buteophotogear.nl 

lg buteophotogearlrDSC 6151 kopiëren

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen